Media Center VIAROOM XPert TV Connect

Media Center VIAROOM XPert TV Connect XPert TV Connect

nu mai face parte din oferta azerty.ro
Cod produs:
XPert TV Connect
Produsul nu mai poate fi comandat!
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
DescriereMedia Center VIAROOM XPert TV Connect XPert TV Connect

XPERT TV CONNECT – INTERNET ULTRARAPID PE TV-UL TAU !

slide-xa

Comunica prin apeluri Skype in calitate HD direct de pe televizorul tau, consulta-ti email-urile, verifica programul cinematografului preferat, fa cumparaturi din magazinele online si fii la curent cu ultimele stiri !

Interfata XPERT TV Home iti faciliteaza accesul la continutul personal (filme, poze, muzica si video), un larg catalog de muzica romaneasca originala, filme online, aplicatii, jocuri.

Minitastatura wireless te ajuta sa comunici mai rapid pe retele de socializare (Facebook, Twiter, Instagram, LinkedIn, etc), sa redactezi documente, sa scrii email-uri si sa planuiesti vacantele impreuna cu familia si prietenii.

Install-Xpert-v1

Instalare in 59 de secunde!
XPERT TV se instaleaza in numai cateva secunde cu ajutorul cablului HDMI furnizat prin conectarea la televizorul tau.
Spectacolul poate incepe!

Dual Tuner de ultima generatie.

Ramai conectat cu serialele si show-urile TV preferate ! XPERT TV beneficiaza de ultima generatie de tuner TV. Acest Dual Tuner va permite receptia atat a canalelor de televiziune prin cablu (prin norma DVB-C), cat si a canalelor de televiziune digitala terestra (DVB-T2). Cu XPERT TV, nu mai pierzi nici un meci de fotbal indiferent de locul unde te afli.

performanta-la-superlativ

XPERT TV. Cel mai rapid media center.

XPERT TV transforma televizorul clasic intr-o platforma multimedia de ultima generatie.

Procesorul Octo-Core de 64 bit, memoria 2GB DDR3 si 8 GB FLASH, tehnologie Samsung iti permit vizionarea filmelor online si a fisierelor media personale in calitate 4K sau 3D.

XPERT TV beneficiaza de o conectivitate extinsa : Bluetooth 4.0 BLE, conexiune Ethernet 1GB LAN, Wi-Fi dual band 2.4/5 Ghz, 2 porturi USB si 1 slot Micro-SD.

mini-tastatura-rii-wireless-touchpad-pentru-xbox-ps-pc-notebook-smart-tv

Minitastatura wireless. Navigare si servicii internet pentru TV.

Conceputa pentru XPERT TV, impreuna cu leader-ul tastaturilor TV – RII, minitastatura iti ofera, in regim wireless, un acces simplu si direct la intreaga paleta de servicii VIAROOM. Navigarea pe internet, comunicarea cu prietenii pe retelele de socializare, scrierea si transmiterea de e-mail-uri nu au fost niciodata atat de captivante. Minitastatura imbina, intr-un design mini si ergonomic functionalitatile unei tastaturi complet echipate : touchpad multitouch, mouse, taste multimedia, taste directionale, taste de acces direct VIAROOM, tastatura QWERTY.

viaroom-catalogVIAROOM CATALOG

Impreuna cu marile studiouri de muzica din Romania, VIAROOM iti pune la dispozitie o gama larga de clipuri muzicale, originale in calitate HD, selectate pentru tine.

Relaxeaza-te ascultand artistii tai preferati! Vizioneaza cele mai noi videoclipuri Holograf, Vunk, Stefan Banica Jr., Loredana, Lana Del Rey, Rihanna, Maroon 5 si multi altii (continut MediaPro Music, Universal Music si Cat Music), din Catalog.

XPERT TV iti deschide accesul catre fascinanta lume a filmelor! Instaleaza aplicatiile Digi.Online, HBO GO Romania, TVR+, etc. si nu rata cele mai noi filme sau serialele preferate!

Transforma-ti sufrageria in sala de cinema si bucura-te de cele mai importante momente alaturi de cei apropiati!

viaroom-share

Share. Doar prin VIAROOM

Impartaseste cele mai frumoase amintiri cu familia si prietenii!

In doar 10 secunde iti poti surprinde apropiatii! Acest serviciu este gratuit si rezervat in exclusivitate utilizatorilor produselor VIAROOM.

VIAROOM iti ofera, in exclusivitate, functionalitatea VIAROOM Share, care iti permite sa trimiti direct fotografiile si filmele tale din vacanta, in deplina securitate, catre persoanele dragi, fara sa ai nevoie de cabluri, calculator si abonamente la spatii de stocare.

Copiii tai comunica in siguranta.

XPERT TV CONNECT iti ofera functionalitatea CONTROL PARENTAL, pentru a filtra continutul accesat de cei mici. Aveti posibilitatea de a selecta aplicatiile pe care doriti sa le restrictionati si de a comuta dispozitivul in modul Copii. Accesul la continutul restrictionat este controlat de un cod parental (PIN).

Joaca-te inteligent
Jocuri, carti, cursuri, teste, sunt numai la un click distanta. Instaleaza jocuri interactive din Catalogul VIAROOM si distreaza-te cu copii tai!

companion

VIAROOM Companion

Aplicatia VIAROOM Companion iti aduce pe tableta si smartphone Catalogul oficial al videoclipurilor romanesti pe care le puteti vizualiza in calitate 4K, pe device-ul propriu sau pe televizorul conectat la Smartbox Fusion.

De asemenea, in exclusivitate cu ajutorul serviciului VIAROOM Share puteti partaja impreuna cu prietenii sau familia videoclipurile preferate sau pozele din vacanta in mai putin de 10 secunde.

Caracteristici
Ethernet: 100 Mbps LAN
HDMI: 2.1, HDCP 2.2
TV Tuner Full HD: DVB-C DVB-T/T2
USB: 2 x USB 2.0 (HDD extern, stick USB, camera web, tastatura, mouse, imprimanta, etc.)
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac. Dual band: 2.4 GHz & 5.4GHz, pana la 867 Mbps
Formate suportate:
Audio: WAV, MP3, WMA, OGG, AAC, AIF, AMR, MID, OTA, IMY, XMF, MXMF, FLAC, AMR, M4A, DTS
Codecuri: MPEG1/2/4, RM/RMVB, H.264, H.265, AVC/MVC, WMV/VC‐1, VP6, XVID/DIVX, REAL VIDEO
Imagini: PNG, JPG, JPEG, GIF, TIF, BMP, WBMP, WEBP
Subtitrari: DVD, DVB, SSA, ASS, SMI, SRT, SUB, TXT, IDX, MPL, PSB, PJS, VTT
Video: 3GP, MP4, MKV, WMV, AVI, ASF, MPG, MPEG, FLV, F4V, MOV, VOB, WEBM, DIVX, XVID, RM, RMVB, ISO, MTS, M2T, M2TS, etc.
Dimensiune:
113 x 110 x 20 mm
Greutate (g):
250 g
Caracteristici speciale:
4K, 2K, Full HD
Decodare: 4Kp60 10-bit HEVC, VP9
Encodare: 4Kp30 H.264, H.265, 1080P@60fps
Altele:
Accesorii Compatibilie: Camere web: Microsoft LifeCam HD-3000, Logitech C510 HD, C525 HD, etc.
Accesorii Standard: Telecomanda mica ultra-fina
Alimentare: DC 5V (2A)
Aplicatii Disponibile: HBO GO, Seenow HD, TVR+, Telekom TV, Digi Online, VOYO.ro, VLC Player, Sopcast, Miracast, Jocuri, etc.
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente.  Produsul Media Center VIAROOM XPert TV Connect XPert TV Connect a fost adaugat pe site in data de 30 Oct 2017.
Parerea ta conteaza !
despre Media Center VIAROOM XPert TV Connect XPert TV Connect >
Adauga un comentariu
5
Acest media box-ul e un produs de care sunt foarte incantat. L-am luat special alaturi de un televizor non-smart pentru a face diferenta fata Samsung-ul meu smart adevarat de generatie mai veche - 2015. Nu exista grad de comparatie in ce priveste viteza sau numarul aplicatiilor sa nu mai zic de formatele pe care le poate reda. Recomand.
Deva
5
Am cumparat acest media center pentru a urmari HBO GO si Netflix la televizorul meu de generatie ma veche Panasonic TX-L26C10P. Se vede foarte bine. Conectarea la provider-ul de Internet se poate face prin placa de retea Fast Ethernet 100 Mbps sau prin wireless pe benzile 24 sau 5 Ghz bgnac. Am acasa doi provideri la viteze maxime. Adica pe cablu la 1 Gbps si wireless ac la 500 Gbps. Folosesc varianta wireless. Si functioneaza foarte bine.
Noutati Accesorii Televizoare
Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida